flagman.bgснимки: Флагман18-годишният Теодор Наумов събра всички погледи с патриотизма, който носи

...
flagman.bgснимки: Флагман18-годишният Теодор Наумов събра всички погледи с патриотизма, който носи
Коментари Харесай

Уникално! Абитуриент от Несебър захвърли лукса и се появи като Георги Бенковски на бала си

flagman.bg

фотоси: Флагман

18-годишният Теодор Наумов събра всички погледи с патриотизма, който носи в сърцето си

Абитуриентът Теодор Наумов съумя да шашне цяла България с голямото родолюбство и патриотично въодушевление, с които се появи на бала си. 18-годишният несебърлия събра всички погледи, откакто 24 май захвърли лъскавите костюми и отиде на бала си с униформа на революционера Георги Бенковски, а скъпарското му возилото бе расов бял кон.



Младежът е ученик на СУ „ Любен Каравелов ” в Несебър. Той споделя, че носи обичта към родината и националната ни история в сърцето си още детските години. Разкрива, че от дребен е учтив по този начин. Посетил всички възстановки у нас, които описват за славните и мъчителни борби на България.



Любим воин му е точно революционерът Георги Бенковски, в чиято визия да се види е фантазия на Теодор от 3-годишен. Несебърлията е потвърдил, че историята му е най-силният предмет в учебно заведение. Спечелил е няколко награди на олимпиади, а и като втора матура е избрал този предмет. Очаква с неспокойствие да бъде признат в Софийския университет в тази компетентност.



„ За да имаш бъдеще, би трябвало да познаваш предишното си ”, е мотото, което води Теодор до избора му на патриотична визия в деня на абитуриентските балове.

Още от декември младежът стартира гореща подготовка за съвършения си тип. Поръчва си униформата, като държи всичко по нея да бъде идентично с тази на Георги Бенковски. Калпака, колана, сабята и обувките също ги избира самичък.



С татко му обикалят всички села в местността, с цел да намерят кон, който е подобаващ за такава визия. А и язденето не се оказва проблем за него, тъй като от 10-годишен се качва на седлото.

Цялата визия, от горе до долу, излиза в пъти по-скъпо от парите, които бихме дали за формален костюм. Но това му бе фантазията и той я реализира. Заслужаваше си ! ”, описа за Флагман.бг бащата на 18-годишния Теодор – Любомир.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР